DESPRE

DESPRE MINE
Nimic nu se compara cu gandul ca intr-o zi vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus intr-un vis de copil. Orele pe care le-ai petrecut cu letconul in mana si aparatul de masura la bancul de lucru, orele pe care le-ai petrecut in biblioteci la raftul de specialitate, orele pe care le-ai petrecut pe drumuri intre magazine de piese. Fiecare revista cumparata, fiecare pagina conservata ca si cum ar fi fost o parte din biblie. Si cand ai realizat ca ai nevoie de indrumare de specialitate si ca uneori doar din carti nu reusesti sa intelegi pentru ca sunt prea multi termeni tehnici pe care efectiv nu ti i-ai insusit realizezi ca vrei sa cunosti oameni care-ti pot explica aceasta frumoasa specialitate denumita electronica.

Zis si facut, dorinta si visul devin realitate daca perseverezi, efectiv te lovesti de acei oameni care pot aranja mintea ta cu invataturile lor. In cazul meu aparand prieteni specializati pe o anumita ramura din electronica. Acest lucru nu putea fi ceva rau insa tot nu intelegeam anumiti termeni. Cautarile mele nu incetau iar una dintre aceste cautari mi-a scos in cale cercul de electronica. Aici mai erau si alti pasionati foarte tineri care nu stiau de unde sa apuce informatia. Insa exista si acel profesor, acel cadru didactic care stia ce nevoii are un incepator in tainele electronicii. Cu blandete dar fermitate in acelasi timp, asternea informatia in fiecare moment iar fiecare moment al tau petrecut acolo in mica sala de curs il savurai ca pe un desert delicios pe care invatai cum sa-l prepari.

Cu toate ca ti se ofereau doar informatii primare, informatii care nu vizau o anumita ramura a electronicii, era acel suficient necesar sa poti merge inca un pas inainte, sa incepi sa intelegi terminologia, sa poti citi o schema, sa poti gandii in imagini, sa poti incepe sa te informezi si sa stii exact ceea ce cauti.

Si drept fiind chiar si acum caut anumite informatii insa lucrurile au devenit din ce in ce mai simple, cauti deja online din fata unui calculator sau telefon, cumperi online de aproape oriunde din lume fara limitari si totul este servit la usa sau un click distanta. Foarte adevarat ca uneori informatia trebuie cernuta cu atentie la fel ca si cumparaturile incat ceea ce inmagazinam in raftul cu informatie sa ne fie de folos.

 

DESPRE WEBSITE
Atunci cand acumulezi informatii si gasesti ceea ce cauti mai bifezi pe lista ta de dorinte inca un punct si inca un punct pana ce aceste puncte bifate devin pagini intregi din viata ta, ore de invataturi, ore de munca, ore de satisfactie refelectata din aceea pasiune din acel vis de copil pe care l-ai avut. Cand realizezi acest lucru nu poti sa nu te intrebi daca tu poti aduce puncte pe lista altora de dorinte.
Si chiar si acum mai bifez un punct .RO, 1VPUNCTRO