TERMENI SI CONDITII

ACORD DE UTILIZARE

Folosirea (vizitarea si utilizarea) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie si a paginilor Politica de Cookie, Politica de Confidentialitate.
Paginile mentionate explica in detaliu modul de functionare si relationare al site-ului WWW.1V.RO in raport cu terte parti.

 

PROPRIETATE

1v.ro site, la adresa www.1v.ro, este un site personal administrat de catre mine, Lucian Radulescu, și care are ca scop direct promovarea insa nu in scop didactic ci doar exemplificativ a anumitor informatii din domeniul electric incat prin simpla accesare a unei cautari sau accesari a paginilor website-ului vizitatorul sa se poata documenta relativ.

 

FUNCTIONARE

www.1v.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.1v.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre administratorul site-ului WWW.1V.RO si utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

ACCES

Site-ul 1v.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană. Construind pagina cu pagina a site-ului sper ca in viitorul apropiat sa regasiti cat mai multe informatii despre domeniul electric sau diferite produse electronice, electrocasnice, etc. Foarte important de mentionat este faptul ca scopul site-ului in sine nu este comercializarea produselor sau serviciilor din domeniul electro. In cazul in care sunt mentionate anumite marci de produse, produse in sine sau referire la diferite societati comerciale, acestea sunt mentiuni din contex fara un scop direct de promovare in vreun fel comercial. Orice produs achizitionat, serviciu electro contractat de la o terta parte sau produs la care fac referire in articolele din site sau in alte website-uri cum ar fi YOUTUBE, TIKTOK, INSTAGRAM sau orice alta platforma media se face pe raspunderea directa a cumparatorului si recomand cititrea cu atentie a caracteristicilor tehnice sau orice alte informatii utile pe care comerciantul sau furnizorul de servicii le va face publice.

 

RESPONSABILITATE

Informatia afisata in website www.1v.ro este strict informativa si poate fi inexacta sau sa contina inadvertente. Recomand ca orice montaj, orice schema sau lucrare pe care doriti sa o faceti in urma informatiilor vizualizate in site sa le faceti sub stricta supraveghere a unui profesionist din domeniu calificat pentru acest lucru. Orice disputa aparuta in urma executarii unor manevre, lucrari pe care le intreprindeti sau produse achizitionate de la terti nu vor implica administratorul site-ului 1v.ro.

 

CONTINUT

Fotografiile, textul articolelor, paginile, materialele audio-video imi apartin si drepturile de autor imi apartin sau apartin tertelor parti si in acest caz vor fi mentionate sursele. Este interzisa copierea lor in intregime si daca utilizati in alte site-uri parte din paragrafe sau articolele mele, includeti un link catre sursa articolului.

 

DISPUTE

WWW.1V.RO nu propune spre vanzare produse sau servicii, nu are ca scop direct promovarea de servicii sau produse insa poate gazdui prin intermediul paginilor site-ului reclame de la terti dar nu se implica in interactiunea utilizatorului cu prestatorul de servicii sau produse. Raspunderea tertilor atat a utilizatorului cat si a prestatorului este strict a acestora fara ca administratorul website-ului www.1v.ro sa fie parte integranta a unei eventuale dispute.

 

RASPUNDERE

WWW.1V.RO nu se face raspunzatoare pentru pierderile tertilor parti survenite in urma contractarii unui serviciu sau prestarii acestora in raport cu utilizatorii sau prestatorii serviciilor.

 

NOTA

Imi rezerv dreptul de a sterge, modifica, delista orice informatie oferita in paginile site-ului, dupa propria vointa, pentru a pastra un site cat mai adecvat pentru utilizatori.