1V.RO

DAS SHOP CORPORATE

VANZARI

SOLICITARE PRODUSE PRIN PLATFORMA ONLINE

FARA CONT
Produsele pot fi solicitate prin platforma online si fara inregistrarea unui cont in prealabil. Datele companiei solicitante si cererea produselor nu vor fi stocate in server. De asemeni pretul produselor va fi cel afisat fara discountul aferent unuia dintre conturile START, INSTALATOR, CORPORATE, RESELLER.

INREGISTRARE CONT
Dupa inregistrarea companiei in platforma online va rugam sa asteptati mesajul de schimbare grila preturi corespunzatoare companiei. Schimbarea grilei de pret se face de catre un reprezentant D.A.S. dupa verificarea datelor introduse in platforma potrivit site-ului ministerului de finante www.mfinante.ro si va incadra compania adaugata conform cod CAEN.


PRELUARI SOLICITARI TELEFONICE (urgente)

Program: Luni-Joi: 09.00-16.00 / Vineri: 10.00-14.00

Telefoane: Orange 0757-431461 / Telekom 0786-616414 / Vodafone 0724-629624

Preluarea solicitarilor telefonice vor fi efectuate dupa indentificarea companiei. In acest sens va rugam sa mentionati agentului de vanzari datele companiei reprezentate.

Nota: Preluarea solicitarilor telefonice este recomandata doar pentru urgente marfuri. Acest procedeu de solicitare nu beneficieaza de discount.


SOLICITARI PRIN EMAIL

Solicitarile prin email se pot efectua in orice moment. Acestea de regula se efectueaza pentru reperele neindentificate inca in platforma noastra online sau in cazul in care se doreste spre achizitionare cantitati de marfuri (min. bax)

GENERAL: das@1v.ro
RESELLER: reseller@1v.ro
CORPORATE: corporate@1v.ro (sau adresa reprezentantului desemnat companiei)

Nota: Termenul de raspuns pentru reperele neindentificate in platforma online (dupa cod producator) poate varia, acest procedeu necesitand indentificarea reperelor. De asemenea solicitarile efectuate prin email care nu includ datele companiei si numar de telefon al reprezentantului nu vor fi luate in considerare.


FORMULAR SOLICITARI

Daca doriti sa achizitionati un singur produs cu cantitate minima bax puteti efectua solicitarea prin formularul de mai jos. La primirea solicitarii reprezentantii nostri de vanzari vor verifica stocuri disponibile, timpul de livrare necesar si pretul aferent cantitatii solicitate. Oferta de pret impreuna cu fisa tehnica vor fi trimise prin email la adresa indicata la completarea formularului.

Nota: Completati cu atentie toate campurile din formular. Reprezentantii nostri de vanzari vor solicita telefonic sau prin email inainte de trimiterea ofertei de pret mai multe detalii necesare ofertarii in cazul in care acestea nu sunt mentionate in cadrul mesajului.

1V.RO designed by DAS - DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL, CUI: RO28345450, Nr.Reg.Com: J40/4599/2011
CATEGORII
1V.RO
INFORMATII