1V.RO

DAS SHOP CORPORATE

INREGISTRARE AUTENTIFICARE

PREZENTARE PLATFORMA

Asemanatoare unui magazin online platforma noastra este dedicata companiilor (vezi sectiunile: START, INSTALATOR, CORPORATE, RESELLER)

Structura sa este special conceputa pentru inregistrare companii in asa fel incat fiecare companie sa beneficieze de o grila de preturi individuala dupa aprobarea contului de catre reprezentantii nostri.

Plasarea unei solicitari prin platforma online este un real ajutor pentru indentificarea mai rapida a produselor dorite spre achizitie in asa fel incat reprezentantii nostri de vanzari sa poata verifica stocurile si reducerile aferente marfurilor solicitate.

Acest tip de solicitare deoarece poate fi procesata mai rapid are prioritate inaintea celorlalte tipuri de solicitari, exceptie fiind doar solicitarile telefonice (urgente) insa acestea nu vor beneficia de discount conform grila.


INREGISTRARE

Dupa inregistrarea companiei si plasarea unei solicitari contul va fi mutat de catre un reprezentant DAS la grila de pret corespunzatoare. Imediat dupa trecerea la noua grila de preturi conform cont, reprezentantul nostru va instiinta prin email sau telefonic compania solicitanta.

Pentru cantitati marfuri se va opera un discount suplimentar. (minim bax pentru acelasi produs intr-o singura solicitare)

NOTA: Inainte de plasarea unei solicitari este necesar inregistrarea companiei in platforma, pentru ca ulterior compania sa poata fi trecuta la o alta grila de preturi. Plasarea unei solicitari fara inregistrarea companiei in platforma nu va memora datele companiei, ulterior fiind imposibila trecerea la un cont discount. (START, INSTALATOR, CORPORATE, RESELLER)


AUTENTIFICARE

Oricand doriti puteti sa va autentificati in platforma de solicitari online.

Autentificarea se face cu adresa de email adaugata la inregistrare si parola aleasa.

Daca doriti schimbarea adresei de email sau parola o puteti face oricand din meniul platformei.

Dupa autentificare puteti efectua solicitarile pentru produsele dorite in orice moment in doar cativa pasi.


DEAUTENTIFICARE

Dupa plasarea solicitarilor aferente produselor dorite recomandam iesirea din cont/deautentificare.

1V.RO designed by DAS - DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL, CUI: RO28345450, Nr.Reg.Com: J40/4599/2011
CATEGORII
1V.RO
INFORMATII