1V.RO

DAS SHOP CORPORATE

START

DESCRIERE CONT START

Doriti sa achizitionati unul sau mai multe produse si reprezentati o forma juridica (PFA, II, SRL) care nu este legata de obiectul de activitate electro, atunci contul START se va potrivi la fix pentru achizitionarea produselor dorite.


BENEFICII CONT START

Pret de achizitie: conform grila preturi specifica cont START
Discount: intre 10-20% in functie de gama produselor solicitate


INREGISTRATI UN CONT START

Accesati sectiunea Contul Meu si completati cu atentie toate campurile, urmarind notele informative.


VALIDARE CONT START

Dupa inregistrarea companiei in platforma online, un administrator de sistem va verifica autenticitatea datelelor introduse potrivit site-ului ministerului de finante www.mfinante.ro si va incadra compania adaugata conform cod CAEN

NOTA: Conturile care nu corespund unei companii sau conturile muliple provenite de la aceeasi companie vor fi sterse automat, fara nicio instiintare in prealabil


SOLICITARI PRODUSE

– Dupa primirea mesajului de confirmare in care va este mentionata grupa de apartenenta va puteti autentifica si solicita produsele online.
– In timpul programului de lucru, reprezentantii nostri de vanzari vor prelua solicitarea, vor verifica stocurile disponibile si va vor contacta telefonic inainte de emiterea facturii proforme pentru stabilirea detaliilor finale aferente solicitarii sau ale altor mentiuni necesare. (garantie/certificari/livrare)

NOTA
– Produsele solicitate telefonic nu beneficieaza de discount conform grupa de inregistrare.
– Solicitarile efectuate prin platfoma online au scop de informare a agentilor nostri de vanzari asupra produselor dorite spre achizitie de catre utilizator incercand in acest fel sa eliminam posibile confuzii care pot surveni in urma unei solicitari telefonice.
– Toate informatiile solicitate vor fi inscriptionate si in factura proforma impreuna cu alte mentiuni necesare (garantie/certificari/livrare)


UPGRADE CONT START

– Dupa depasirea pragului de 20000 RON + TVA/AN contul va fi mutat la grila de pret specifica CONT INSTALATOR

1V.RO designed by DAS - DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL, CUI: RO28345450, Nr.Reg.Com: J40/4599/2011
CATEGORII
1V.RO
INFORMATII