1V.RO

DAS SHOP CORPORATE

CORPORATE

BENEFICII CONT CORPORATE

– Pret de achizitie conform grila preturi specifica cont CORPORATE
– Discount: peste 20% in functie de gama produselor solicitate
– Contul CORPORATE are desemnat o persoana de contact fixa cu care puteti mentine legatura si care prioritizeaza solicitarea dvs.
– Eliberare OFERTE DE PRET personalizate in format PDF (scris/stampilat) necesare procedurilor de achizitie specifice companiilor tip CORPORATE


INREGISTRATI UN CONT CORPORATE

Accesati sectiunea Contul Meu si completati cu atentie toate campurile, urmarind notele informative.


VALIDARE CONT CORPORATE

Dupa inregistrarea companiei in platforma online, un administrator de sistem va verifica autenticitatea datelelor introduse potrivit site-ului ministerului de finante www.mfinante.ro si va incadra compania adaugata. Forma juridica a companiei trebuie sa fie de tip Societate pe Actiuni (S.A.) cu un minim de 50 angajati.

NOTA: Conturile care nu corespund unei companii de tip S.A. minim 50 angajati pot fi incadrate la cont CORPORATE dupa atingerea achizitiilor de minim 10000 RON + TVA


SOLICITARI PRODUSE DIN PLATFORMA ONLINE

-Dupa primirea mesajului de confirmare in care va este mentionata grupa de apartenenta si date de contact ale reprezentantului desemnat va puteti autentifica si solicita produsele online.
-Ulterior solicitarii online puteti solicita reprezentantului DAS si oferta in format PDF (scrisa/stampilata) impreuna cu alte documente necesare produselor si a unei ofertari corespunzatoare.

SOLICITARI PRIN EMAIL PENTRU PRODUSE NEINDENTIFICATE IN PLATFORMA ONLINE

– Pentru produse care nu se regasesc in platforma online va rugam sa trimiteti prin email solicitarea aferenta produselor reprezentantului desemnat companiei si alternativ la adresa de email corporate@1v.ro
– Solicitarea prin email va trebui sa includa antetul companiei, date de contact ale reprezentantului, codul de produs/producator si cantitatea necesara.

SOLICITARI TELEFONICE [REPREZENTANT]

– Toate Solicitarile telefonice se pot efectua doar in timpul programului de lucru contactand reprezentantul desemnat. (pentru prioritizare solicitare si pastrarea grilei de pret)
– Solicitarile telefonice implica identificarea produselor dorite spre achizitie, procedeu care ingreuneaza procedura de ofertare si timpul de raspuns aferent.
– Acestea pot fi efectuate de catre companiile de tip corporate insa nu vor fi prioritizate decat pentru reperele indentificate deja de catre compania solicitanta.


OFERTA DE PRET / FACTURA PROFORMA / ALTE DOCUMENTE

– Oferta de Pret sau Factura Proforma impreuna cu alte documente aferente necesare achizitionarii unui sau mai multor produse vor fi eliberate doar la cererea companiei solicitante.
– In timpul programului de lucru, reprezentantii nostri de vanzari vor prelua solicitarea, vor verifica stocurile disponibile si va vor contacta telefonic inainte de emiterea facturii proforme sau ofertei de pret in format stampilat pentru stabilirea detaliilor finale aferente solicitarii sau ale altor mentiuni necesare. (garantie/certificari/livrare)

NOTA
– Solicitati oferta de pret doar reprezentantului desemnat companiei dvs pentru prioritizare solicitare.
– Solicitarile efectuate prin platfoma online au scop de informare a agentilor nostri de vanzari asupra produselor dorite spre achizitie de catre utilizator incercand in acest fel sa eliminam posibile confuzii care pot surveni in urma unei solicitari telefonice.
– Toate informatiile solicitate vor fi inscriptionate si in factura proforma impreuna cu alte mentiuni necesare (garantie/certificari/livrare)

1V.RO designed by DAS - DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL, CUI: RO28345450, Nr.Reg.Com: J40/4599/2011
CATEGORII
1V.RO
INFORMATII