GARANTIE

CONDITII DE GARANTIE

– Garantia se solutioneaza la sediul S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L.. prezentat in pagina de contact de catre S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L., sau direct la furnizori produselor prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea cumparatorului., iar expedierea se va face prin intermediul unui curier rapid.
– Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente, copiile conform factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. De asemenea S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L. poate refuza primirea oricarui pachet de care nu a fost instiintat minim in aceeasi zi si maxim 3 zile in urma. Instiintarea se face in scris pe email specificand natura defectului.
– Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale.
– In cazul in care produsele sunt insotite de un certificat de garantie emis de producatorul acestora, se aplica procedurile si conditiile mentionate in acesta.
– Departamentul tehnic S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L. poate fi contactat in scris sau telefonic la adresele si numerele de telefon prezentate in sectiunea de contact pagina Indentificare
Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.
Costurile de transport aferente ale unui produs in garantie este suportat integral de catre cumparator (TUR/RETUR)
– In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata, solicitantul va achita taxele eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).
– Operatiunile de service efectuate in perioada de garantie vor fi mentionate pe documente separate. Aceste documente devin partea integranta din Certificatul de Garantie. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.


INSTIINTARE

Daca constatati ca un produs achizitionat direct de la S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L. care se afla in perioada de garantie acordata nu functioneaza corespunzator, va rugam inainte de expedierea acestuia catre unitatea service sa ne anuntati de natura defectului constatat folosind formularul de mai jos sau prin email das@1v.ro precizand urmatoarele: Cumparator, Serie/Numar Factura, Persoana de Contact, Adresa Email, Telefon, Cod Produs/Denumire Produs/Link Produs, Natura defectului/Circumstante momentului sesizarii defectului


INDRUMARI

Operatori nostri vor prelua solicitarea dvs privind natura defectului constatat incercand sa determine daca produsul trebuie expediat catre unitate service sau din setarile aferente produsului acesta poate fi ajustat pentru o functionare corespunzatoare