LIVRARI

LIVRARE

Costurile aferente livrarii vor fi mentionate in factura proforma ulterior in factura fiscala si sunt valabile doar pentru societatile de curierat desemnate pentru fiecare punct de livrare.

Livrarea produselor se va face din punctul de lucru pana la destinatia mentionata in factura proforma prin societatea de curierat desemnata.
Daca s-a optat pentru un alt curier decat cel mentionat din punctele de livrare prezentate in pagina mai jos, contravaloarea transportului si asigurarii marfurilor pana la destinatie va fi achitata catre societatea de curierat cu care s-a efectuat transportul marfurilor si suportata integral de cumparator.


TERMEN DE LIVRARE

Termenul de livrare incepe din momentul in care plata integrala este confirmata in conturile Dynamic Active Solutions SRL.
In cazul in care plata integrala a ajuns cu intarziere si termenul de livrare mentionat va fi decalat.


EXPEDIERE MARFURI PRIN FAN COURIER

Programul de expediere marfuri prin Fan Courier este valabil doar pentru zilele de lucru Luni-Vineri.

 

FAN COURIER Ora Ridicare Timp Livrare
Bucuresti 14.00-16.00 24-48 ore
Ilfov 14.00-16.00 24-48 ore
Braila 12.00-14.00 24-48 ore
Brasov 12.00-14.00 24-48 ore
Cluj 14.00-16.00 24-48 ore
Ploiesti 12.00-14.00 24-48 ore
Mures 11.00-13.00 24-48 ore

 


EXPEDIERE MARFURI PRIN ALTI CURIERI SAU DELEGAT

Marfurile pot fi trimise si prin alti curieri decat FAN COURIER pentru comenzi care depasesc 50KG fizic/volumetric, timpul de expediere fiind decalat pentru urmatoarea zi lucratoare in intervalul 12.00-15.00, companiei solicitante revenindu-i responsabilitatile instiintarii curierului pentru ridicare, cost ambalare suplimentara, cost asigurare marfuri, cost transport.


NOTA:
– In oferta de pret sau factura proforma emisa va fi mentionata locatia de expediere/ridicare marfuri.
– Pentru corelarea timpilor de ridicare si tranzit specific fiecarui curier este necesara confirmarea platii in conturile firmei inainte de inceperea intervalului de ridicare specific fiecarei locatii.
– Ridicarea marfurilor prin alti curieri decat cei mentionati sau prin delegatul firmei solicitante se poate face doar pentru comenzi care depasesc 50Kg fizic/volumetric
– Ridicarea/Preluarea marfurilor din oricare locatie listata mai sus se face doar cu programare in prealabil in urma finalizarii comenzii pe baza delegatiei emise de catre Dynamic Active Solutions SRL si a facturii fiscale conform marfuri achitate.
– Programul de lucru pentru ridicarea/preluarea marfurilor este variabil in functie de numarul de livrari din ziua respectiva.


SARBATORI LEGALE

In zilele sarbatorilor legale si perioada de concediu nu se lucreaza si nu sunt considerate zile lucratoare.